Om os​

Sørensen Entreprise er en mindre virksomhed startet af Stefa​n Sørensen i 2019 efter mange års arbejde med anlægsopgaver for div. firmaer hvor tanken om at starte selvstændigt længe har ligget og luret.

Efter en grundig overvejelse i midten af 2019 valgte han at slå sig sammen med hans bror Andreas Sørensen og Sørensen Entreprise var nu for alvor en realitet, vi indgik hurtigt et samarbejde med en maler i familien og kunne derfor relativt hurtigt tilbyde endnu mere til vores kunder, 

Efterhånden som der kom mere at lave har vi nu også en murer og en VVS'er tilknyttet og kan derfor tilbyde vores kunder den mest optimale løsning, uanset hvad de har af drømme.​

Udførelse af professionelt entreprenørarbejde

​Hos Sørensen Entreprise er vi eksperter inden for entreprenørarbejde og tilbyder mange ydelser, såsom anlægsarbejde, entreprenørarbejde, træfældning, hegnopsætning, maler- og murerarbejde og en masse andet.

Vi har ydermere mulighed for at leje maskiner af høj kvalitet ud til dig, så du selv nemt kan udføre dine opgaver.

Vi har fokus på at sætte kunden i fokus, derfor kan du trygt stole på os, og overlade dit arbejde i trygge hænder. Gennem hele samarbejdet er vi med dig og holder dig løbende opdateret, så vi kan leve op til dine forventninger og ingen opgave er færdig før du er ovenud tilfreds.

Er du interesseret eller blot har nogle spørgsmål, så kontakt os via kontaktformularen og vi vil finde den bedste løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld felterne herunder så vil vi vende tilbage, hurtigst muligt,

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder

Du kan læse flere udtalelser fra vores kunder på trustpilot.dk

Ny græsplæne

Arbejdet blev udført hurtigt og med et pænt resultat - både græsplænen og oprydning derefter. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

Lone

Via Trustpilot

Super flot udført arbejde...

Super flot udført arbejde...

Fået lagt fliser i indkørsel.. Dygtige og professionelle. Kan varmt anbefale..

​Kirsten P. D. Sørensen

Via Trustpilot

Forbedring & renovering af indkørsel

Vi har fået forbedret og renoveret vores indkørsel. Arbejdet blev udført hurtigt og med et virkelig godt resultat, som vi er ovenud tilfredse med.

Anette M. Sørensen

Via Trustpilot

Følg​ Sørensen Entreprise på Facebook

​Følg os I vores hverdag og se hvilke opgaver vi er igang med.

Sørensen Entreprise

Sørensen Entreprise er en virksomhed for dig, vi gør alt i vores magt for at kunden får den bedst mulige oplevelse og intet projekt er færdigt før du er ovenud tilfreds med det leverede stykke arbejde.

CVR: 32296629

Kontakt os

​Samsoe Smba

Holbækvej 15, 4340 Tølløse

- Rutevejledning

Telefon: 22 98 81 77

E-mail: sorensenentreprise@gmail.com